مردی به نام اوه (نشر نون)

مردی به نام اُوِه داستان روزگار پیرمردی ا‌ست کم‌حرف، سخت‌کوش و بسیار سنتی که اعتقاد دارد همه‌چیز باید سرجای خودش باشد و فقط احمق‌ها به کامپیوتر اعتماد می‌کنند. او سال‌ها با قوانین سفت‌وسختش و همسرش که عاشقانه دوستش داشته، زیسته و حالا انگار به آخر خط رسیده است. تا اینکه یک روز صبح ماشین یک زن باردار ایرانی و شوهر خنگش که قرار است همسایه‌ی او شوند، کوبیده می‌شود به صندوق پستی‌اش و این آغاز ماجراست.
هفته‌نامه معتبر اشپیگل در معرفی این کتاب نوشته است: ««کسی که از این رمان خوشش نیاید، بهتر است اصلاً هیچ کتابی نخواند.»

مبانی هنرهای تجسمی (آبان)

کتاب دربارة عوامل بنیادی است، مفاهیم نوين را با در نظر گرفتن گرایش هاي ویژة امروزی رسانه‌ها ثبت‌ كرده ‌است. این کتاب راه‌حل‌های ساده‌ای را برای مشکلات آموزشی طراحی بصری پیشنهاد كرده ‌است. ویژگی جالب‌توجه کتاب سلسلۀ تمرینات طبقه‌بندی‌‌شده‌ای ‌است که در آنها تفکر مفهومی، همیشه در بافتی از کاربرد عملی نمودار‌ شده‌ است. مقایسة موقعیت‌های ایدئال با آنچه که در این کتاب ارائه ‌شده وسوسه‌انگیز خواهد ‌بود و با این مقایسه می‌توان گفت «هیچ موضوع اصلی‌ای در هنر وجود ‌ندارد». در واقع، دیگر هیچ توافقی دربارة خود هنر وجود ندارد و در زیر این شرح و تفصیل ما باید به ابتدا برگردیم، تا توجه خود را به نقطه‌ها، دایره‌ها، خطوط و … معطوف کنیم. اهميت به‌دست ‌آوردن این مهارت‌ها برای شما زمانی که مدرسه را ترک‌ کنید و صاحب شغلی شوید، به شیوه‌ای ظاهری آشکار خواهد ‌شد، اما معنای واقعی همة اینها را خودتان باید کشف‌کنید؛ زیرا هیچ‌کس نمی‌تواند آن را به شما بگوید. اما این موضوع می‌تواند کاملاً خارج از هدف مورد‌نظر باشد، چرا که آنچه نویسنده می‌گوید، اندکی متفاوت است. او، هم در کلمات و هم در طراحی هایش، می‌گوید زندگی مدرن بسيار جزء‌‌جزء است و این شرایط در تحصیلات بازتاب می‌يابد. اما او به‌جای دلسوزی‌ برای این حقایق، آنها را می‌پذیرد و بدین‌گونه به این نظریه رسیده ‌است که «تغییری بنیادی در ساختار هنر کاربردی» وجود داشته ‌است و تغییرات بیشتری در حال روی دادن است.

مادام بوواری

عنوان کتاب: مادام بوواری

نویسنده: گوستاو فلوبر

مترجم: مهدی سحابی

ناشر: نشر مرکز

نوبت چاپ: نهم 1392

قیمت: 195000 ریال

قطع: رقعی

تعداد صفحات: 388

قلمرو رویایی سپید (ققنوس)

قطار از تونلی طولانی عبور می­کند و وارد قلمروی رؤیایی که پوشیده از برف است می­شود. و این­گونه است که، با حرکت آرام قطار و عبورش از ایستگاه­های مختلف، راوی ما نیز وارد داستان می‌شود و زوایایی از قصۀ خود را، همچون تابلوهایی از رؤیا که گاه داستانی عاشقانه گاه داستانی از تنهایی، انزوا، اندوه و ازهم­گسیختگی روابط عاطفی، برایمان بازگو می­کند.

یاسوناری کاواباتا با چیره­دستیِ بسیار زیادِ خود داستان را به‌آرامی، همچون نوری که لحظه­ای بر پرده­ای تیره می­افتد و تماشاگر لمحه­ای از آن را می­بیند، پیش می‌برد و به­تدریج با عمیق­ترین زوایای روحی شخصیت­ها آشنامان می­کند. گویی خواننده، همچون تماشاگری که در سالن تاریک سینما نشسته، هر آن منتظر دیدن لحظه­ای از مرئی شدن این تصاویر دنیای خیالی است.

کاواباتا نخستین نویسندۀ ژاپنی است که توانست با ترسیم آداب و رسوم و فرهنگ غنی ژاپنی، با نوشتن آثاری درخشان که از مهم­ترین و برجسته­ترینِ آن‌ها می­توان به دو اثر قلمرو رؤیایی سپید و آوای کوهستان اشاره کرد، نظر آکادمی نوبل را به­خود جلب کند. کتاب حاضر شاهکار اوست، و آوای کوهستان را نیز به­سبب فرم بدیعش در روایت داستان و شخصیت‌پردازی مهم­ترین اثر او دانسته­اند.

کاواباتا توانست در سال ١٩٦٨ با پشت سر گذاشتن رقیبان سرشناسش ساموئل بکت، نویسنده و نمایشنامه­نویس ایرلندی، آندره مالرو نویسندۀ فرانسوی و همچنین ویستن هیواودن، شاعر انگلیسی، مهم­ترین جایزۀ ادبیات، جایزۀ نوبل، را نصیب خود کند.

فلسفه برای همه (ققنوس)

این کتاب به زبانی ساده ولی بینش و عمق کافی نوشته شده و به معنای فلسفه و کارکردهای مختلف آن می‌پردازد. هر فصل نویسندۀ جداگانه‌ای دارد که بر موضوع آن فصل اشراف کافی دارد. به علاوه، در پایان هر فصل خلاصه‌ای از مهم‌ترین مطالب همان فصل آمده، و نیز پرسش‌هایی در خصوص آن مطالب، که به ما کمک می‌کنند خود دربارۀ آن‌ها بیندیشیم و عملاً فلسفه‌ورزی کنیم. افزون بر موارد فوق، منابعی (مقدماتی، پیشرفته، اینترنتی) نیز برای خوانندۀ مشتاق‌تری که مایل است مطالب را دنبال کند در انتهای هر فصل گنجانده شده است. در انتهای کتاب واژه‌نامه‌ای توصیفی درج شده که شامل تعریف‌هایی از مفاهیم و نظریات مهم فلسفی است. خواننده در فصل‌های نُه گانۀ این کتاب مجالی برای تفکر دربارۀ ماهیت فلسفه، اخلاق، قانون، شناخت، ذهن، اختیار، نظریات علمی و سفر در زمان در اختیار دارد.

فرهنگنامه تصویری مد (آبان)

 بدون شک یکی از بهترین و کامل‌ترین منابع در حوزه مُد است که تیم خبرۀ مؤلفان، تمامی نکات لازم برای آ گاهی و رشد دانش مخاطبان، جمع‌آوری کرده اند. کتابی ساده، آموزنده، قابل‌حمل و برازنده؛ فرهنگنامۀ مُد به‌راستی تمام آنچه که از یک کتاب جامع و ارزندۀ مُد تصور می‌کنیم را دربر دارد. این کتاب شامل تصاویر و اطلاعات بصری است که زبان فرا مرزی و جهانی برای طراحان سراسر دنیا می‌باشد. لذا فرهنگنامۀ پیش رو، ترکیبی جامع از اطلاعات بصری به شیوه‌ای گویا و قابل‌فهم است. با دقت خاصی که در این کتاب وجود دارد، بخش‌های مختلف به‌گونه‌ای چیدمان شده‌اند که به راحتی قابل دسترس هستند تا مخاطبان این امکان را داشته باشند که به سرعت اطلاعات موردنیازشان را جست‌وجو و پیدا کنند. مانند شیوه‌ای که در دفترچۀ طراحی مُد وجود دارد. این کتاب شامل بخش‌های: -تاریخچه مُد و تحولات تاریخی از قرن بیستم -جامه‌ها -جزئیات لباس -اکسسوارها (ملحقات پوشش) –منسوجات -ساخت و تولید -بدن و زیبایی -تناسبات و نگهداری)

فرهنگ ادبیات فارسی معاصر (نشر نو)

رمان نویسان و خلاصه رمان های شاخص

داستان نویسان و خلاصه برخی از داستان های کوتاه

نمایشنامه نویسان و خلاصه نمایشنامه های مطرح

شاعران و معرفی دفترهای شعر شاخص

معرفی برخی از منتقدان ادبی

اصطلاحات و آرایه های ادبی با نمونه های معاصر 

فرمول بهره‌وری با ایجاد فهرست کارها (میلکان)

فهرست کار ساده‌ترین و بهترین روش مدیریت وظایف است، البته به شرطی که آن را به‌خوبی بشناسیم و به‎درستی به کار بگیریم.
بدون داشتن راهبرد مناسبی برای مدیریت وظایف، روزهای ما درهم‌پیچیده و از کنترل خارج می‌شود. با نزدیک‌شدن یا حتی گذشتن مهلت نهایی انجام کارها، سطح استرس ما افزایش می‌یابد. در همین حال، کارهای جدید نیز پشت‌سرهم وارد می‌شوند که همگی نیازمند توجه ما هستند. کم‌کم کار به جایی می‌رسد که فهرست کارها طولانی‌تر از حدی می‌شود که به‌صورت منطقی بتوان انتظار داشت همه‌ی آن‌ها را در زمان مقرر انجام دهیم. به همین سبب استرس و دستپاچگی گریبان‌مان را می‌گیرد.
این وضعِ زندگیِ میلیون‌ها نفر از مردم دنیاست.

با مطالعه‌ی کتاب فرمول بهره‌وری با ایجاد فهرست کارها می‌آموزید چگونه فهرست کارهایی داشته باشید که نتیجه بدهند، فهرست‌هایی که واقعاٌ در انجام کارها به‌خصوص کارهای مهم به شما کمک می‌کنند. نتیجه‌‌ی داشتن چنین فهرستی به اندازه‌ی تفاوت میان دست‌وپنجه نرم‌کردن با استرس مزمن، و یک هفته‌ی کاریِ آرام و لذت‌بخش است.

در این کتاب به نکات طلایی زیر پی می‌بریم:
– هشت دلیلی که نمی‌توانیم فهرست‌های کار روزانه را انجام دهیم.
– ده سیستم فهرست کار که بیش‌ترین محبوبیت را دارند (و اگر عیب‎وایرادی دارند کجاست).
– دستورالعمل گام‌‎به‎گامِ ایجاد یک فهرست کار بی‌نقص.
– ایجاد یک سیستم فهرست کاریِ کارآمد.
– معایب و مزایای فهرست‌های کار آنلاین یا کاغذی.
– ادغام فهرست کارها و تقویم و رسیدن به بهره‌وری بیش‎تر.

طراحی فیگوراتیو و لباس مردانه (آبان)

این کتاب پاسخگوی سوالات طراحی مد برای مردان، با روشی واضح و روشن است. ما به بررسی پیکر مرد و حرکاتش، با گرایش طراحی مد و صنعت پوشاک مردانه می‌پردازیم. برای کمک به هنرجویان طراحی مد، و بالا بردن سطح مهارت‌هایشان ابتدا کپی‌کردن از تصویر کتاب را توصیه می‌کنیم. به تدریج به آنها می‌آموزیم که چگونه طراحی آزاد انجام داده و سبک ویژه خود را بیابند. کتاب از چهار بخش تشکیل شده است: بخش اول نگاهی دارد به طراحی از پیکر مرد و تقسیم‌بندی آن بر طبق قوانین یونانی. بخش دوم، درباره چگونگی طراحی مدل با حالت‌های مختلف و افزودن لباس بر پیکر او بحث می‌کند. در بخش سوم، تکنیک‌های رنگ‌آمیزی مخصوص طراحی مد را شرح می‌دهد. بخش پایانی (چهارم) کتاب نیز درباره طراحی از پوشاک مردانه است. خصوصیات بدن در طراحی‌های این کتاب ترکیبی است از روش کلاسیک با طراحی‌های امروزی. حالت‌ها طوری انتخاب شده‌اند که لباس را به بهترین و واضح‌ترین شکل نشان دهند. این کتاب درباره مدهای مختلف نیست بلکه هدف آن آموزش طراحی برای مد، و تعلیم هنرجویان این رشته و موفقیت‌شان در طراحی مد و لباس بدون گرایش به شیوه خاصی است.

شدن میشل اوباما (مهر اندیش)

این کتاب که توانست در همان دو هفته نخست بیش از دو میلیون نسخه فروش داشته باشد و عنوان پرفروش‌ترین کتاب سال را نصیب خود کند، به شرح خاطرات میشل اوباما، همسر باراک اوباما، می‌پردازد.
«شدن» روایتی از زندگی شخصی خانم اوباما قبل و بعد از ورود به کاخ سفید است. او اولین بانوی اولِ آمریکاییِ آفریقایی‌تبار بود و شوهرش اولین رئیس‌جمهور سیاه‌پوست آمریکا محسوب می‌شود.
میشل اوباما با استفاده از شیوهای روایی و عمیق' خواننده را به دنیای خود دعوت می‌کند و تجربیاتی را بیان می‌کند که شخصیت او را از دوران کودکی در منطقه‌ای فقیرنشین در شیکاگو تا زمانی که به بانوی اول امریکا گردید، شکل می‌دهد. این کتاب شرحی است از موفقیت‌ها و ناکامی‌های او در زندگی شخصی و عمومی. او در این کتاب به مشکلات ازدواجش ازجمله سقط‌جنین اشاره می‌کند و می‌گوید چگونه پس از دو بار بارداریِ ناکام، عاقبت، با لقاح مصنوعی موفق شد بچه‌دار شود.
میشل رابینسون اوباما (1964) از سال 2009 تا 2017 بانوی اول امریکا بود. او فارغ‌التحصیل رشته حقوق از دانشگاه پرینستون و هاروارد است و مدت‌ها به کار وکالت پرداخته است. وی هم‌اکنون با همسرش باراک اوباما و دو دخترش مالیا و ساشا در واشنگتن زندگی می‌کند.

سواد بصری در پوشاک (آبان)

خلق یک اثر هنری، نتیجۀ تفکر و تعقل منطقی و دقیق و با پیروی از اصول و فنون خاصی است. نکات مهم در فهم ساختار بصری هر اثر هنری مانند ترکیب‌بندی، عناصر اولیه نظیر خط، رنگ، شکل و … شیوه‌های رمزگذاری و نوع معنایابی توسط مخاطب و کنتراست‌ها همگی از اسلوب بصری‌اند که در ساخت و پرداخت هر اثر مؤثرند. درک مفاهیم و معانی متعدد با شناخت مفاهیم ساده بصری و سپس درک محتوای عناصر بصری امکان‌پذیر است. مفهوم آفرینی‌ها بر پایۀ تفکرات هر قوم و ملت و استفاده از شیوۀ معنابخشی از عناصر در ذهن ایشان رخ می‌دهد. آموزش سواد بصری در هر هنر باعث توسعه و تکامل توانایی دیدن می‌شود و مهم‌تر آنکه سبب گسترش توانمندی در فهم پیام‌های بصری می‌گردد. این کتاب تلاش دارد تا مفاهیم ساده بصری در جهت فهم پیام‌های بصری در حوزۀ طراحی لباس را به مخاطب عرضه دارد. شکی نیست که پس از فهم الفبای هنر طراحی لباس، می‌توان به ادراک عمیق‌تر مفاهیم دست ‌یافت. آگاهی از تدابیر خطوط در طراحی لباس به سبب آشنایی تأثیرات و خطاهای بصری است. در هنر طراحی لباس اولین کاربرد شناخت خط، رفع ایرادات اندامی است. طوری که می‏توان با شگردهایی در نظر بینندگان، جلوۀ بصری مطلوب‏تری ایجاد کرد. دوم کمک به طراح لباس برای ساخت تصور ذهنی مناسب و ویژۀ مخاطب است. به‌عنوان نمونه در طراحی لباس‌های نمایشی، برای ایجاد تصوری خاص از شخصیت، چهره و ظاهر فرد، نوع لباس خاصی را به‌کار می‏برند. طراح با شناخت اصول خطوط و رنگ‌ها می‌تواند تأکیدات بصری بر قسمت‏های خاص اندام داشته باشد تا ظاهر بازیگر را مطابق با تحلیل شخصیتی او در متن نمایشنامه سازد. البته که عوامل دیگری هم در شخصیت‏سازی مؤثرند. از دیگر کارکردهای شناخت مبانی خط و رنگ در لباس، ایجاد ظاهری مطلوب و مورد پسند برای فرد در موقعیت‌های مکانی و زمانی است که علاوه بر حفظ آراستگی ظاهری، تصویر خوبی از خود در نظر سایر افراد برجای ‌گذارد. همچنین به‌کارگیری این مبانی در طراحی لباس برای گروه‌های سنی، مشاغل و سلایق مختلف برحسب اندام‌شناسی، مدشناسی و دانستن جایگاه اجتماعی ایشان لازم و ضروری است. بنابراین در ابتدای مسیر باید به حالات بدن انسان واقف بود. آنگاه تناسبات و عدم تناسبات آن را شناسایی کرده و سپس با کمک عناصر بصری (خطوط، نقوش، جنس و رنگ‌ها)، در پی اصلاح معایب و جلوه دادن زیبایی‏ها برآمد.خلق یک اثر هنری، نتیجۀ تفکر و تعقل منطقی و دقیق و با پیروی از اصول و فنون خاص است. نکات مهم در فهم ساختار بصری هر اثر از اسلو ب سواد بصری‌اند که در ساخت و پرداخت آسان مؤثرند. درک مفاهیم و معانی متعدد با شناخت عناصر بصری و سپس درک محتوای آن امکان‌پذیر است. آموزش این دیدگاه باعث توسعه و تکامل توانایی دیدن شده و مهم‌تر آنکه سبب گسترش توانمندی در فهم پیام‌های بصری می‌گردد. این کتاب تلاش دارد تا فهم الفبای هنر طراحی لباس را ابتدا با آشنایی تأثیرات و خطاهای بصری، سپس ارائۀ راهکارهایی برای ایجاد ظاهر مطلوب اندامی در کنار آراستگی فردی مخاطب نشان دهد. همچنین این کتاب درصدد است تا برخی از اصطلاحات معادل به زبان انگلیسی را بازگو نماید.

سمفونی مردگان (ققنوس)

 آدم‌ها فقط‌ یک‌ نیمه‌ از عمرشان‌ را زندگی‌ می‌کنند، من‌ مال‌ نیمه‌ی اول‌ بودم‌ و او نیمه‌ی دوم‌. آن‌که‌ نیمه‌ اول‌ عمرش‌ را زندگی‌ کرده‌ است‌، برادری‌ است‌ که‌ تلاش‌ می‌کند تا پا جای‌ پای‌ پدر بگذارد؛ پدری‌ مستبد و تمامیت‌خواه‌. و آن‌که‌ نیمه‌ی دوم‌ را زیسته‌ است‌، برادری‌ است‌ شاعر و روشنفکر، جوانی‌ که‌ نماد نسل‌ روشنفکران‌ معاصر ایران‌ است‌. برادر روشنفکر در برابر ابتذال‌ خانه‌ و جامعه‌ عصیان‌ می‌کند، دل‌ به‌ عشق‌ می‌سپارد و تلاش‌ می‌کند اگر نه‌ در جامعه‌ لااقل‌ در گوشه‌ انزوایش‌ دنیایی‌ عاری‌ از پستی‌ و بدخواهی‌ بسازد. برادر دیگر پیش‌ می‌رود و به‌ پدری‌ دیگر بدل‌ می‌شود. تضاد میان‌ برادران‌ ادامه‌ می‌یابد و سرانجام‌ یکی‌ قربانی‌ دیگری‌ است‌. اما سرنوشت‌ این‌ هابیل‌ و قابیل‌ معاصر متأثر از هزاران‌ رویداد تاریخی‌ معاصر است‌؛ رویدادهایی‌ که‌ نه‌ هابیل‌ را چون‌ گذشته‌ باقی‌ گذارده‌اند و نه‌ قابیل‌ را. عباس‌ معروفی‌، روزنامه‌نگار و نویسنده‌ مشهور ایرانی‌، ٤٦ سال‌ دارد، جوایز داخلی‌ و بین‌المللی‌ بسیاری‌ را از آن‌ خود کرده‌ و مدتی‌ است‌ ایران‌ را به‌ ناچار ترک‌ گفته‌ است‌. معروفی‌ اکنون‌ ساکن‌ آلمان‌ است‌، همچنان‌ می‌نویسد و تسلطش‌ بر شیوه‌های‌ مدرن‌ داستان‌نویسی‌ و شناختش‌ از تاریخ‌ و اسطوره‌ او را در زمره‌ پرمخاطب‌ترین‌ نویسندگان‌ ایرانی‌ قرار داده‌ است‌.

سرگذشت گروهان سياه کتاب هفتم (تندیس)

باد با دمی گزنده مي‌نالد و زوزه مي‌کشد. صاعقه مي‌غرد و فرياد مي‌کشد. خشم نيرويي محرک در دشت سنگ درخشان است. حتي سايه‌ها هم ترسيده‌اند.

در قلب دشت، دژ خاکستري عظيمي، ناشناخته و کهن‌تر از هر خاطره‌ي نگاشته شده، سر به فلک‌کشيده است. برجي باستاني روي شيارِ ايجادشده در دشت واژگون شده است. از درون دژ صداي کوبه‌اي بم، مهيب و شمرده همچون تپيدن قلب دنيايي خفته، سکوت کهن را درهم مي‌شکند.

مرگ ابديت است. ابديت سنگ است. سنگ سکوت است.

سنگ ناطق نيست اما سنگ به ياد مي‌آورد.     

و اين چنين واپسين جنبش سنگ درخشان آغاز گرديد...

سرگذشت ندیمه (ققنوس)

داستان سرگذشت ندیمه پس از ترور رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا به ضرب گلوله و به قتل رساندن همه اعضای کنگره انقلابی در کشور رخ می‌دهد. قانون اساسی رسمی کشور لغو می‌شود و حکومتی تمامیت‌خواه و مسیحی به نام گیلاد شکل می‌گیرد. مرزهای کشور بسته می‌شود. راه فراری وجود ندارد. زنان هدف اصلی ظلم حکومت محسوب می‌شوند و حقوق و آزادی‌های فردی آنان به شدت نقض می‌شود. آن‌ها اجازه کار در خارج از خانه، مالکیت دارایی‌های خود، و ارتباط با دیگران را طبق قانون جدید از دست می‌دهند و بر اساس وضعیت تأهل و باروری خود مورد سنجش قرار می‌گیرند.
در این وضعیت دیکتاتوری است که خواننده ناگهان با شخصیتی جدید آشنا می‌شود. این شخصیت اصلی یک ندیمه است و طبق روال معمول یکی از دارایی‌های ارباب خانه محسوب می‌شود. «آفرد»، شخصیت اصلی داستان چیز زیادی درباره زندگی خود به دیگران نمی‌گوید. تنها چیزی که از او می‌دانیم این است که قبلاً با یک مرد مطلقه ازدواج کرده بود اما ازدواجش توسط حکومت لغو شده است. به همین دلیل کودک وی از او ستانده و به یک خانواده دیگر بخشیده و خود وی نیز دستگیر می‌شود.
در این کتاب با زندگی روزانه این شخصیت آشنا خواهیم شد و او دریچه‌ای برای ورود به زندگی در«گیلاد» است.

سرطان امپراتور بیماری ها

 فهرست مطالب:

بخش 1: سوداي بدون التهاب

بخش 2: جنگ ناشكيب

بخش 3: اگر بهتر نشوم، بيرونم مي‌كنيد؟

بخش 4: پيشگيري همان درمان است

بخش 5: نسخه تحريف‌شده وجود ما

بخش 6: ثمره تلاش‌هاي درازمدت (گنج رنج طولاني)

مبارزه آتوسا

زندگی خود را دوباره بيافرينيد

در این کتاب که مؤلفان آن هر دو از شناخت‌درمانگران بنام هستند، 11 الگوی رفتاری مخرب و تکراری، که با خودانگارۀ منفی ارتباط دارند، مشخص شده‏ اند. ضمن شرح حال بیماران واقعی، مؤلفان نشان می‌دهند که چگونه هر یک از این الگوهای ناکارآمد از تجارب کودکی ریشه گرفته و خود، مبنایی برای ارزیابی خویشتن در بزرگسالی می‌شوند.

در ادامۀ کتاب، برنامه‌ای عملی با استفاده از تکنیک‌های تجربی (تماس با کودک درون) و شناختی (بازنویسی خود و جایگزینی آن با الگوی ناکارآمد) و رفتاری (شناسایی رفتارهای خاص و تغییر آنها) معرفی می‌شود. این کتاب ابزار قدرت‌مندی برای کار با مراجعان براساس رویکردهای شناختی و طرحواره‏ درمانی است.

دکتر آرون تی. بک بنیانگذار درمان شناختی-رفتاری در مقدمۀ این کتاب می‏‌نویسد: “یانگ و کلوسکو بر اساس خلاقیت و تدبیراندیشی توانسته‌اند ابزارهای اثرگذاری برای تغییر روابط بین‏‌فردی و روابط شغلی تدوین کنند. به دنبال تغییر در روابط بین‏ فردی و روابط شغلی، زندگی تغییر شگرفی خواهدکرد. این کتاب نشان می‌دهد که نویسندگان از بینش بالینی، حساسیت و شفقت خاصّی برای راه‌حل اندیشی مشکلات بین‏ فردی و مشکلات شغلی برخوردارند.”

دختری با کت آبی (میلکان)

داستانی از جنگ، عشق و امید که برنده جایزه ادگار ۲۰۱۷ شده‌است.

داستان در آمستردام و در سال ۱۹۴۳ می‌گذرد. هانکه، روزهایش را با تهیه و تحویل کالاهای بازار سیاه به مشتری‌هایش می‌گذراند و شب‌ها نیز مجبور است ماهیت اصلی کارش را از پدر و مادر نگرانش مخفی سازد. نامزد هانکه با یورش آلمانی‌ها در جنگ کشته شده و او هر لحظه را با غم و سوگ نامزدش سپری می‌کند. هانکه دوست دارد که کار غیرقانونی‌اش را نوعی شورش و سرکشی کوچک قلمداد کند. در روزی عادی، یکی از مشتریان هانکه، خانم جانسن، از او درخواست کمک می‌کند. زمانی که هانکه درخواست خانم جانسن را می‌شنود، بسیار شوکه و شگفت‌زده می‌شود.

خانم جانسن می‌خواهد نوجوانی یهودی را پیدا کند که در خانه‌اش مخفی شده‌بود ولی اکنون بدون هیچ رد و نشانی ناپدید شده‌است. هانکه در ابتدا تمایلی به درگیر شدن در چنین ماجرای خطرناکی ندارد، اما او درنهایت، وارد گستره ای وسیع از اسرار و ماجرجویی‌ها می‌شود که او را به قلب مقاومت علیه نازی‌ها می‌کشاند، چشمانش را روی بی‌رحمی و ستم‌های جنگ باز کرده و او را وادار می سازد که هر طور شده کاری بکند.

مونیکا هسی، نویسنده‌ی آمریکایی، آثار فوق العاده موفقی در کارنامه‌ی هنری خود دارد. او برای روزنامه‌ی واشنگتن‌پست، مطلب می‌نویسد و مانند داستان‌نویسی، در این حرفه هم موفقیت‌های ارزشمندی کسب کرده‌است.

دانش خانواده و جمعیت (نشرمعارف)

کتاب دانش خانواده و جمعیت به قلم جمعی از نویسندگان دانشگاه معارف اسلامی و با هدف آگاهی بخشی به دانشجویان در زمینه هایی چون آشنایی با مبانی بنیادی و اصولی خانواده، مهارت های تشکیل خانواده، تعالی و تحکیم این نهاد ارزشمند، تسهیل ازدواج جوانان و همچنین بررسی مسائل جمعیت و مشکلات پیرامون آن نگاشته شده است. "دانش خانواده و جمعیت" که به عنوان دو واحدی درسی به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز رسیده،  شامل مجموعه ای از دانش های مهارتی، رفتاری و شناختی است که می تواند مسیر جوانان را قبل و بعد از تشکیل خانواده شفاف تر و هموار تر نماید.

از جمله موضوعاتی که در این کتاب مورد بحث قرار می گیرد می توان به این موارد اشاره کرد: بیان مفهوم بنیاد خانواده در آموزه های دینی، معیار های انتخاب همسر، مهارت ها و توانایی های لازم جهت تشکیل خانواده، مدیریت عاطفی، اقتصادی و اخلاقی پس از اردواج، آشنایی با مسائل زناشویی، پاسداری و ایمنی از بنیان خانواده، بررسی آسیب ها و ارائه راهکارهای مختلف در خانواده، آمادگی های لازم برای فرزند آوری، بررسی مسائل و مشکلات مرتبط با جمعیت

 

کتاب "دانش خانواده و جمعیت، ویراست سوم" دارای هفت فصل به شرح زیر است:

  • فصل اول: تشکیل خانواده
  • فصل دوم حقوق،مسئولیت و تعالی خانواده
  • فصل سوم: تحکیم خانواده
  • فصل چهارم: ایمن سازی خانواده
  • فصل پنجم: فرزند آوری و فرزند پروری
  • فصل ششم: جمعیت

 

 

دالان‌ بهشت‌ (ققنوس)

از پرفروش‌ترین‌ رمان‌های‌ ایرانی‌. داستان‌ زندگی‌ دختری‌ که‌ بنابه‌ تصمیم‌ والدینش‌ ازدواج‌ می‌کند، خیلی‌ زود شکست‌ می‌خورد و... خدایا چقدر نفهم‌ و کودن‌ بودم‌ که‌ درک‌ نمی‌کردم‌. حس‌ حسادت‌ زنانه‌ کجا و غیرت‌ و تعصب‌ مردانه‌ کجا! حتی‌ مهلت‌ نشد چشم‌هایش‌ را ببینم‌، سیلی‌اش‌ چنان‌ سخت‌ و محکم‌ و آنی‌، مثل‌ برِ توی‌ صورتم‌ خورد که‌ هیچ‌ چیز ندیدم‌. پسر یا دختر کدام‌ مقصرند؟ و آیا این‌ پرسش‌ از ریشه‌ اشتباه‌ نیست‌؟ پسر جوانی‌ تحصیل‌ کرده‌ است‌، زندگی‌ اجتماعی‌ موفقی‌ دارد و رفتارهایش‌ توسط‌ هر دو خانواده‌ تأیید می‌شود. دختر اما بی‌تجربه‌ است‌، از پشت‌ میز مدرسه‌ و از بازی‌ کودکانه‌ به‌ جایی‌ پرتاب‌ شده‌ است‌ که‌ نمی‌شناسدش‌ و بزرگ‌ترها زندگی‌ زناشویی‌اش‌ می‌خوانند. همه‌ چیز علیه‌ دختر است‌. نویسنده‌ اما به‌ یاری‌ سطرهای‌ نانوشته‌اش‌ چیز دیگری‌ را به‌ تصویر می‌کشد. سپیدخوانی‌ها از به‌ مسلخ‌ بردن‌ یک‌ قربانی‌ حکایت‌ می‌کنند. نازی‌ صفوی‌، ٣٨ سال‌ دارد، ذاتاً نویسنده‌ است‌ و در آثارش‌ بیش‌ از هر چیز به‌ زنان‌ می‌پردازد. به‌ زنان‌ و آزادی‌های‌ بدیهی‌ اما به‌ کسوت‌ آرزو درآمده‌شان‌.

عمومی و رمان