تولید کننده:
ناشر
صفحه4 از4
نتایج 91 تا 103 از کل 103 نتیجه

کتاب درسی حسابان دوازدهم زیر ذره بین

نکات کتاب درسی

بررسی خط به خط کتاب درسی

تست ها و پرسش های متناسب با درس

کتاب درسی دین و زندگی دوازدهم زیر ذره بین

چرا کتابهای درسی زیر ذره بین را به شما پیشنهاد می کنیم؟

گاهی ممکن است فرصت نکنید همه کتاب مدرسه را بخوانید یا بخواهید خیلی سریع کتاب درسی خود را دوره کند. در این موارد کافی است فقط جاهایی را که نشانه دار شده اند را مرور کنید. مطالب مهم را مولف خوش ذوق آقای حسین باغانی برایتان هایلایت کرده اند. مطالبی که به هم ارتباط دارند را با انواع پیکان و فلش به هم متصل کرده اند تا نیاز شما به مطالعه ی قسمت های کم اهمیت از بین برود. آقای باغانی حتی زیر کلماتی که باید بیشتر به آنها توجه کنید را خط کشیده اند تا مسیر مطالعه و آموزش شما هدفمندتر شود.

مهمترین مطالب یک صفحه همراه با موضوعات پراکنده ای که ریشه در یک متن و مفهوم مشترک دارند را در صفحه های جداگانه برای شما آورده اند. آقای باغانی هر زمان که نیاز به توضیح بیشتر بوده، در کنار متن حاشیه نویسی کرده یا با استیکر و علامت خاصی توجه شما را به موضوع جلب کرده اند. در جای جای کتاب، پرسش های متنوعی به متن اضافه شده است. طراحی این سوالات با دقت و وسواس زیادی انجام شده و در بسیار از موارد سوالات، شبیه سازی شده از آزمون های مدارس مهم و معتبر کشور هستند. به هر حال آقای حسین باغانی کاملا دلسوزانه و با حس مسولیت فوق العاده، کتاب درسی زیر ذره بین دین و زندگی دوازدهم را برای شما دانش آموزان عزیز به رشته تحریر در آورده اند. امیدواریم با مطالعه آن به نتیجه مورد نظرتان برسید.

کتاب درسی ریاضیات گسسته دوازدهم زیر ذره بین

نکات کتاب درسی

بررسی خط به خط کتاب درسی

تست ها و پرسش های متناسب با درس

 

کتاب درسی شیمی دوازدهم 1402 زیر ذره‌ بین

 جهت دهی به مطالعه

ممکن است دانش آموزی وقت نکند همه کتاب درسی را بخواند یا فقط بخواهد کتاب را دوره کند. این دسته از خواننده ها کافی است فقط جاهایی را که نشان دار کرده ایم بخوانند. مطالب مهم را هایلایت کرده ایم. مطالب مهمی را که به هم ربط دارند با پیکان هایی به هم وصل کرده ایم تا نیازی به خواندن متن های کم اهمیت تر بین آنها نداشته باشید. ضمن این که زیر واژه هایی که باید به آنها بیشتر توجه کنید خط قرمز کشیده ایم.

جمع بندی مفاهیم کلیدی یک صفحه

مطالب مهم یک صفحه یا مطالب پراکنده ای را که از یک مفهوم مشترک ریشه گرفته اند صفحه های یادداشت مانندی در آورده ایم.

رفع ابهام از متن

هر متنی را که نیاز به توضیح بیشتر دارد یا در کنار متن توضیح داده ایم یا آیکونی کوچک در کنار متن آورده ایم و توضیحات لازم را در استیکری در حاشیه آن صفحه (و با همان رنگ آیکون) بیان کرده ایم.

نمونه سوالات امتحانی زیر ذره بین

در پایان هر فصل و در لابه لای پرسش های کتاب درسی صفحه هایی را اضافه کرده ایم و در آن صفحه ها به بررسی پرسش ها و مسئله هایی بسیار مهم پرداخته ایم. این پرسش ها با دقت و وسواس فراوان طراحی و انتخاب شده اند. بعضی از آنها شبیه ساز سوالهای کتاب درسی اند؛ بعضی از آنها از آزمون های مدارس مختلف کشور گزینش شده اند و تعدادی از آنها نیز پرسش های خلاقانه ای هستند که برای تکمیل آموزش و رشد فکری خواننده طراحی شده اند.

کلون سازی ژن ها و آنالیز DNA

کتاب کلون سازی ژن ها و آنالیز DNA نوشته پرفسور براون است. که در انتشارات خانه زیست شناسی به چاپ رسیده است.

این کتاب 439 صفحه ای که از سال 2010 تا کنون 6 بار ویرایش و چاپ رنگی شده است.

و در 16 مبحث زیر کلون سازی ژن ها را مورد بررسی قرار میدهد:

فهرست مطالب:

فصل اول: چرا كلون‌سازي‌ژن و آناليز DNA مهم است؟/ فصل دوم: حامل­‌هاي كلون‌سازي ژن: پلاسميدها و باکتريوفاژها/ فصل سوم: خالص‌سازي DNA از سلول‌هاي زنده/ فصل چهارم: دستکاري DNA خالص‌شده/ فصل پنجم: وارد کردن DNA به سلول­‌هاي زنده/ فصل ششم: حامل­‌هاي کلون­‌سازي E. coli/ فصل هفتم: حامل­‌هاي کلون‌سازي براي يوکاريوت­‌ها/فصل هشتم: چگونه از يک ژن خاص کلون به­‌دست بياوريم/ فصل نهم: واکنش زنجيره­اي پلي­مراز/ فصل دهم: توالي‌يابي ژن‌ها و ژنوم‌ها/ فصل يازدهم: مطالعة بيان و عملکرد ژن/ فصل دوازدهم: مطالعة ژنوم/ فصل سيزدهم: توليد پروتئين از ژن­‌هاي کلون­‌شده/ فصل چهاردهم: کلون‌سازي ژن­‌ها و آناليز DNA در پزشکي/ فصل پانزدهم: کلون‌سازي ژن­‌ها و آناليز DNA در كشاورزي/ فصل شانزدهم: کلون‌سازي ژن­‌ها و آناليز DNA درعلوم جنايي و باستان‌شناسي

گنجینه نکات ایمونولوژی (دکتر خلیلی)


          
فصل و عنوان
فصل اول: سلول‌ها و بافت‌های سیستم ایمنی
فصل دوم: مهاجرت لکوسیتی به بافت‌ها
فصل سوم: آنتی‌بادی و آنتی‌ژن
فصل چهارم: ایمنی ذاتی
فصل پنجم: مولکول‌های کمپلکس سازگاری بافتی اصلی و عرضه آنتی‌ژن به لنفوسیت T
فصل ششم: تکامل لنفوسیتی و بازآرایی ژن گیرنده‌ی آنتی‌ژن
فصل هفتم: فعال شدن لنفوسیت T
فصل هشتم: ایمنی سلولی
فصل نهم: مکانیسم‌های اجرایی ایمنی هومورال
فصل دهم: سایتوکاین‌ها
فصل یازدهم: تولرانس یا تحمل ایمونولوژیک
فصل دوازدهم: سیستم ایمنی ناحیه‌ای
فصل سیزدهم: ایمنی در برابر تومور
فصل چهاردهم: ایمونولوژی پیوند
فصل پانزدهم: ایمونوهماتولوژی
فصل شانزدهم: ایمنی در برابر میکروب‌ها
فصل هفدهم: ازدیاد حساسیت تیپ I
فصل هجدهم: اختلالات ناشی از ازدیاد حساسیت
فصل نوزدهم: نقص ایمنی اولیه
فصل بیستم: نقص ایمنی ثانویه

صفحه4 از4